25 dkg laktózmentes vaj
25 dkg nádcukor
2 db tojás
6 g fahéj
2 csipet só
36 dkg teljes kiörlésű búzaliszt
Habverővel a vajat és nádcukrot habosra kevertem.
Hozzáadtam a fahéjat kevertem egy kicsit és a tojásokkal is jól összekevertem.
A sót a liszttel elkevertem és fakanállal kevertem a vajas krémhez.
Diónyi göböket formáztam, tepsire rendeztem és villával mintát nyomtam a tetejére.
Légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 12 perc alatt készre sütöttem.
Figyelni kell a sütési időre.
,A tésztához a cukrot, a tojást és a margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Lágy tésztát kapunk.Kibéleljük a kis kosárformákat, és 200-220 fokos sütőben k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk, ha a tészta sűrűvé vált kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 40 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd ketté vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megsütött piskótát egy tepsibe helyezzük. Elkészítjük a krémet: a tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval, apránként hozzákeverjük a porcukrot. A szobahőmérsékletű vajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojasokat a cukorral,es a vaniliaval habosra kavarjuk Hozza keverjuk az olajat Utana,felvaltva, hozza adagoljuk a tejet es a sutoporral elkevert lisztet A teszta háromnegyed r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű