8 db alma
300 g túró+ valamennyi cukor, vaníliás cukor is
2 db tojás
30 g margarin
fél citrom
kevés fahéj
A megmosott, meghámozott, magházuktól megtisztított almákat karikákra vágjuk.
Az áttört túrót elkeverjük a tojásokkal, a margarinnal és a reszelt citromhéjjal.
Az almakarikák felét egy margarinnal kikent, közepes méretű tűzálló tál aljára tesszük, meghintjük fahéjjal, rásimítjuk a túrókrémet, majd befedjük a maradék almával. A tetejére morzsoljunk margarint és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük
tepsit kivajazni ,zsemle morzsázni tojás,cukor,vaníliás cukor ,tejföl,olaj összekeverjük majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet végül a meggyet és a felaprított csokit is hozzá ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztottam, a fehérjét robotgéppel 2 ek cukor hozzáadásával kemény habbá vertem. A tojások sárgáját a maradék cukorral habosra kevertem, hozzáadtam a vizet, a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKókuszos tészta A kókuszos tésztához a tojásfehérjéket robotgéppel 4-es fokozaton habbá verjük, és félidőben hozzáadjuk a cukrot, amivel kemény habot keverünk, egészen addig, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA túrót a porcukorral, a reszelt citromhéjjal és a vaníliával alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és jól összegyúrjuk. Golyókat formálunk a kezünkkel a masszából és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű