8 db alma
300 g túró+ valamennyi cukor, vaníliás cukor is
2 db tojás
30 g margarin
fél citrom
kevés fahéj
A megmosott, meghámozott, magházuktól megtisztított almákat karikákra vágjuk.
Az áttört túrót elkeverjük a tojásokkal, a margarinnal és a reszelt citromhéjjal.
Az almakarikák felét egy margarinnal kikent, közepes méretű tűzálló tál aljára tesszük, meghintjük fahéjjal, rásimítjuk a túrókrémet, majd befedjük a maradék almával. A tetejére morzsoljunk margarint és 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük
Osszekeverem a lisztet,sutoport,sot,vaniliat. Hozzadom a serteszsirt a vizet es az ecetet kb 5 percet gyurom. Kis gombocokat csinalok belole ,kinyujtom,16-ba vagom es minden reszr...
Elkészítési idő:1. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. 2. A lisztben elkeverjük a szódabikarbónát, a cukrot, a sót, a kávét és a narancshéjat. 3. Ezután belemorzsoljuk a margarint, majd a tojással...
Elkészítési idő: 45180 fokon sütjük.
Elkészítési idő: kb. 30 perc