70 dkg liszt
30 dkg zsír
25 dkg cukor
4 tojás
2 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor
Összegyúrjátok, kinyújtjátok, kiszurkáljátok, és mehet is az előmelegített sütőbe. ;) Nekem tényleg mindig nagyon puha a töltés után, általában házi lekvárt teszek bele.
A tojásokat ketté válaszjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is és tovább verjük robotgép segítségével, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk a lisztet 25 dkg margarinnal, 20 dkg porcukorral, dióval és kakaóporral. Krém: 3 tojást 20 dkg porcukorral megfőzünk. Hozzáadunk 25 dkg margarint és mandula aromát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rolád hozzávalóit öntsük tálba és gyúrjuk egybe. A krémhez először a vajat keverjük habosra a cukorral, majd a kókuszreszeléket és a kókuszitalt is keverjük hozzá (a kókuszita...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű