menu

Családireceptkönyv.hu

Káposztás-kolbászos lepény


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg liszt,2,5 dl tej,2 dkg eleszto,1 tojas,1 kaveskanal cukor,1 csapott evokanal so,0,5 dl olaj

Káposztás-kolbászos lepény

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Péksütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Csavart kenyérlángos
Csavart kenyérlángos

A lisztet egy tálba mérjük beekeverjük a sót, majd mélyedést csinálunk a közepébe. Ide szórjuk a cukrot és rámorzsoljuk az élesztőt. Ráöntjük a kézmelegre melegített tejet. Várunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdélyi burgonyás cipó
Erdélyi burgonyás cipó

A sütés előtti este készítsük el a kovászunkat: 20 dkg lisztet keverjünk el a szárított élesztővel és kb. 1-1,5 dl langyos vízzel, hogy sűrű nokedlitészta-állagot kapjunk. (A ciaba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Különleges péksüti formázása
Különleges péksüti formázása

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Császárzsemle
Császárzsemle

A tejben elkeverjük a cukrot és az élesztőt, de nem futtatjuk. Tálba szitáljuk a lisztet, elkeverjük benne a sót. A közepébe mélyedést készítünk, ide öntjük a vizet, az élesztős te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk