citrom
fokhagyma
A több mint 2000 éves receptet egy tibeti kolostorban találták egy agyagtáblára írva.
Ez a csodaelixír megfiatalítja a testet, javítja a látást és megelőzi a daganatos betegségeket.
Elkészítése
1 kg jól megmosott biocitromot héjastul turmixolj össze, 30 dkg fokhagymát nyomjál fokhagymaprésen, majd add a citromhoz, a keveréket öntsd le 1,5 l vízzel és lassan forrald fel, majd kis tűzön forrjon negyed óráig. Hűtsd le, tedd üvegekbe. Naponta reggel 1 kanállal vegyél be a szerből 25 napig. Utána tarts 10 nap szünetet majd ismételd meg. Fantasztikus fiatalító ereje van a keveréknek.
A tojássárgát keverjük ki a porcukorral és vaníliás cukorral. A felforralt és lehűtött tejet és alkoholt apránként adagoljuk hozzá.Kb 2 hétig érleljük, 2-3 naponként rázzuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük az összes gyümölcsöt egy nagy tálba, tetejére fémrácsot, arra pedig egy fémszűrőt tegyünk, erre pakoljuk a kockacukrot. Öntsük le jó erős rummal, majd gyújtsuk meg. Az égő r...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszeturmixoljuk a fenti hozzávalókat. 1 szem epret vágunk a tetejére “dísznek”.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA mandulás horchata (ejtsd: orcsátá) egyfajta mandulatej, amit Spanyolországban általában nyáron, frissítőként fogyasztanak. Én télen csináltam, és most is nagyon jól esett. Talán...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű