29 dkg csemegekukorica
30 g majonéz
5 g mustár
60 g tejföl
A kukorica levét leöntjük.
A majonézt kikeverjük a mustárral és a tejföllel, majd az egészet összekeverjük a kukoricával.
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és enyhén sós, lobogó vízben kb. 3 percig főzzük, leszűrjük, hűlni hagyjuk. Míg a karfiol hűl, a salátát megmossuk, darabokra tépkedjük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser nach Packungsanleitung gar kochen. Währenddessen die Fleischwurst, die sauren Gurken und ggf. die Paprika klein würfeln. Alles zusammen in eine geeignet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd az alapanyagokat egy edénybe (használd fel az újhagyma zöldjét is az öntethez). Turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Ha mártogatósként használod, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananászt kockákra, a tojásokat, póréhagymát karikákra, a sonkát csíkokra vágjuk. A sárgarépát és a sajtot lereszeljük. (Legnagyobb lyukon.) A zellert és a kukoricát lecsepegte...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű