menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászhús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg dagadó, vagy más zsírosabb sertéshús, 2 dkg só, 1,5 dkg paprika, 1 dkg zúzott fokhagyma, 1 dkg bors.

Elkészítés:


A húst közepes tárcsán ledarálom, majd alaposan átdagasztom a többi megadott hozzávalóval.
- Töltött káposzta és más töltött ételek alkotórésze.
- Vizes kézzel kis rudacskákat formázok belõle és kisütöm, vagy grillezem.
- Bélbe töltve finom grillkolbász, vagy fõzõkolbász tölteléke.

Kolbászhús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Egyben sült karaj
Egyben sült karaj

A karajt éles késsel beszúrkáljuk, a lyukakba beszúrjuk a fokhagymákat. A húst a fűszerekkel beszórjuk. Egy kellő méretű alufóliát megkenünk az olívaolajjal, ebbe beletekerjük a b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Monamari
Húsgolyó tejszínes mártásban
Húsgolyó tejszínes mártásban

A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük. Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük. Lereszel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magyaróvári sertésszelet
Magyaróvári sertésszelet

A húst kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk és a zsírban ropogós pirosra sütjük. A vajban megpirítjuk a hagymát, és addig pároljuk benne a megsózott, borsozott, apróra v...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Éva
Húsgolyók sajtos-tejszínes mártásban
Húsgolyók sajtos-tejszínes mártásban

A darált húst a zúzott fokhagymával, ízlés szerint sóval/ételízesítővel, borssal, kevés aprított petrezselyemmel és a 2 tojással összegyúrjuk. Ha túl lazának ítélnénk, tehetünk hoz...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk