Családireceptkönyv.hu

Kolbászhús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg dagadó, vagy más zsírosabb sertéshús, 2 dkg só, 1,5 dkg paprika, 1 dkg zúzott fokhagyma, 1 dkg bors.

Elkészítés:


A húst közepes tárcsán ledarálom, majd alaposan átdagasztom a többi megadott hozzávalóval.
- Töltött káposzta és más töltött ételek alkotórésze.
- Vizes kézzel kis rudacskákat formázok belõle és kisütöm, vagy grillezem.
- Bélbe töltve finom grillkolbász, vagy fõzõkolbász tölteléke.

Kolbászhús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Rakott hús - OK
Comb - Rakott hús - OK

1. Sertésszeleteket kiklopfolsz, sózod, borsozod, egy kis kakukkfű is mehet rá. 2. Krumplit és vöröshagymát felkarikázol. 3. Egy tűzálló tálat kiolajozol, beleteszel egy so...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Comb - Borsos tokány 1 - OK
Comb - Borsos tokány 1 - OK

1. A megtisztított húst vékony csíkokra vágjuk, hagyjuk kicsit lecsöpögni. 2. A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát nagyobb kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Bakonyi húsgombóc
Bakonyi húsgombóc

A húsgolyókhoz összekeverjük a hozzávalókat az ételízesítő kivételével, és kisebb gombócokat formázunk a masszából. A gombócokat ételízesítős vízben megfőzzük. A megfőtt gombócokat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paradicsomos fasírt
Paradicsomos fasírt

-A darált húshoz hozzáadjuk , a reszelt fokhagymát, egész tojást, a tejben áztatott kenyeret, sóval, borssal ízesítjük. --Ebből a masszából gombócokat formálunk, s kevés olajon m...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk