25 dkg Rama
25 dkg liszt
10 dkg porcukor
2 cs. vaníliás cukor
2 cs. csokis pudingpor
A puha margarinnal elkeverjük a cukrokat. (habverővel a legkönnyebb)
A lisztet is belekeverjük, majd a puding porokat is.
Kézzel kis golyókat formálunk és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, majd ellapítjuk villával. (ettől lesz rajta a csíkos minta)
Sütőben közepes hőmérsékleten kb. 10 perc alatt megsül, de figyelni kell, hogy ne piruljon meg nagyon az alja, mert akkor könnyen kiszáradhat.
Más ízű pudingporral is nagyon finom! :)
A tejet felforraljuk a cukorral. Kevés tejet elvéve a lisztet csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a forró tejhez. Tűzről levéve belekeverjük a vaníliás cukrot, to...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítése A piskótához 3 tojást tálba ütünk, teszünk hozzá 15 dkg porcukrot, és habosra keverjük. Ezután adunk hozzá 14 dkg puha margarint vagy 1 dl olajat, 15 dkg lisztet f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a cukrot, a lisztet, a darált diót és a fahéjat kimérjük egy tálba, majd a kockára vágott hideg vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojást és összegyúrjuk a tésztát, amib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit be a gépbe és "sweet" funkción megsütjük. :) FIGYELEM! Ha gépben sütöd, vedd a FELÉRE a mennyiségeket, különben kifolyik a bödönből!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű