0.5 db ananász
15 dkg fodros kel (8 nagy levél)
1 közepes db avokádó
Gyümölcscentrifugával kipréseljük az ananász és a káposzta levét.
Késes robotgépbe öntjük, beledobjuk az avokádót, összeturmixoljuk, és azonnal fogyasztjuk.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, hagyjuk kihűlni. A málnát turmixoljuk, szűrőn átpasszírozzuk, összekeverjük a kihűlt sziruppal. Mélyhűtőben tároljuk, mindig csak annyit...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalók arányát ízlés szerint változtathatjuk. A bodzás-zöldalmás összeállítása: a szörpöt, a limelevet és a zöldalmaitalt pohárba öntjük, majd feltöltjük a pezsgővel. A na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg az alapanyagokat, a céklát, a répát és a gyömbért hámozzuk meg, és az almával együtt daraboljuk fel. A narancs kivételével centrifugáljunk le mindent egy gyümölcscentri...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVannak a nyárnak olyan napjai, amikor legszívesebben mindent hideg folyadékként fogyasztanánk. Ilyenkor készítsünk italt a dinnyéből is. Ezekbe az italokba az ízetlenebb példányoka...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű