60 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 1 tk cukor, 1 tk só, 1 tojás, 1,5-1,5 dl tej és langyos víz, 6 dkg vaj
-kukorica
-sajt
-virsli
-tejföl
-sonka
-cukorborsó
-gomba
a tésztát össze gyúrjuk, kelesztjük, majd kinyújtjuk a szélébe virslit teszünk a tésztát ráhajtjuk bevagdossuk és kiforgatjuk megtöltjük a tészta közepét feltéttel majd sütőbe tesszük.
A mazsolát rumba áztatjuk. A gesztenyepürét villával összetörjük. A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot. A maradék tejet felforra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, megmossuk, és karikára vágjuk. Beletesszük egy tálba. A hagymát kettévágjuk, majd felszeleteljük, és hozzáadjuk a krumplihoz, megszórjuk maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A padlizsánt grillen (szabad tűzön a legfinomabb, de természetesen tűzhelyen, vagy tepsiben is elkészíthető)) megsütjük, többször megforgatva egészen addig, amíg jól megsül, a hé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a hozzávalókat alaposan gyúrjuk össze. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk, ne legyen nagyon lágy, mert mikor tekerjük fel, akkor nagyon bereped...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű