30 dkg alma
0,5 l víz
1 dl főző tejszín
1 tasak vaníliás pudingpor
1 kis db egész fahéj
1 ek. cukor
Az almát megpucoljuk, kis kockákra vágjuk. A vízben felrakjuk főni, a cukorral és a fahéjjal. Miután majdnem megfőtt az alma, belehabarjuk a tejszínes pudingport. Készre főzzük!
Habaráskor vegyük le a főtt almát a tűzhelyről, úgy keverjük össze. Hidegen a legfinomabb!
Elkészítése: A tészta alapanyagait – a liszt kivételével – gőz felett habosra keverjük, majd belegyúrunk 30 dkg lisztet. Két lapot sütünk belőle egy 25×39 cm-es tepsi hátán....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejbe beleteszünk 1 kanál vérnarancs aromát, és ebbe beáztatjuk a kekszeket. A hulalát kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a tejfölt, a porcukrot, 2 narancs levét. 1 narancsot ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felforralok 1 liter vizet, majd beleteszem a megmosott/kimagozott meggyet, a sót, a cukrot, a fűszereket, valamint a fél citrom levét és héját. Hagyom ismét felforrni. 2. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű