8 tojás
2 evőkanál édes mustár
1 hagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál édes pirospaprika
fél teáskanál fehér bors
só
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük, majd hűtőbe tesszük. Ízlés szerint friss zöld fűszerekkel díszíthetjük tálaláskor
Az uborkát félbe, vagy negyedekbe vágom, aztán felszeletelem. A paradicsomokat gerezdekre, a lilahagymát kis kockákra vágom és ebben a sorrendben rétegezem (nagyon jót tesz a parad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA forrázott káposztát alkalmanként általában egy nagyobb vagy két kisebb fejből szoktam készíteni. A káposzta külső, sérültebb-fonnyadtabb leveleit leválasztom, a fejet pedig 4-8 d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHéjában megfőzzük a krumplit, leszűrjük és megtisztítjuk. A kihűlt krumplikat karikára vágjuk. A rizstejszínt a mustárral, citromlével, cukorral, sóval , köménnyel. A krumplit óvat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zselatint másfél dl vízben beáztatjuk. A tojás sárgákat, cukrot, lisztet, lassan adagolva hozzá a tejet, folyamatosan keverve megfőzzük, langyosra hűtjük, majd hozzáadjuk az aro...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes