Nagy alma
Darát dió
Sárgabarack lekvár
Az almákat megmossuk,magházukat eltávolítjuk.
Összekeverünk darált diót lekvárral.
Minden alma közepébe töltünk egy kiskanálnyit.
Sütőpapíros tepsibe tesszük.
200 fokon kb 30-45 percig sütjük.
FANTASZTIKUS DESSZERTEK ŐRÜLTEN FINOM RICOTTA TORTA Nóri Szilágyi 2018. 03. 26 A szerkesztőségben alapvetően a csokitortákért rajongunk, de ez a ricotta torta konkrétan minde...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy kb. 24x30 -es tepsit kibélelünk sütőpapírral, vékonyan lekenjük margarinnal és elosztjuk rajta az előzőleg megpergelt diót. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA datolyát min. félórára beáztatjuk, majd a felét egy aprítóba tesszük, a rizs sziruppal, majd eldolgozzuk a géppel, majd belekerül a kókuszreszelék a kakaó és az őrölt lenmag is....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás ok sárgáját szétválasztjuk a fehérjétől. A lisztbe belekeverjük a sütőport, a kakaóport és a sót. A tojás sárgákat a porcukorral jól kikeverjük (fehéredésig), majd hozzák...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz