Nagy alma
Darát dió
Sárgabarack lekvár
Az almákat megmossuk,magházukat eltávolítjuk.
Összekeverünk darált diót lekvárral.
Minden alma közepébe töltünk egy kiskanálnyit.
Sütőpapíros tepsibe tesszük.
200 fokon kb 30-45 percig sütjük.
1. Egy mély tálban fakanállal mindent jól összekeverünk. 2. Egy közepes méretű peremes tepsit jó vastagon kikenünk margarinnal. 3. A tésztát beleöntjük. 4. A gyümölcsöt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA rétestészta készítésének első feltétele a jó, siker dús liszt. Ha a liszt minősége bizonytalan, akkor egy tojás hozzáadásával növelhetjük fehérje tartalmát. 50 dkg lisztet tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször a palacsintát készítjük el. A kakaós tésztából a szokásosnál egy kicsivel vastagabb palacsintákat sütünk. A krémhez habosra keverjük a mascarponét, édesítjük a vaníliás c...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vizet, vajat, sót, xilitet felforraljuk, hozzáöntjük a lisztet és addig keverjük amíg a massza teljesen összeáll. Kicsit hűlni hagyjuk, majd egyenként belekeverjük a tojásokat (j...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű