zöld alma, méz, citrom, fehérbor, sajt, szőlő
Recept: A zöld-almát megfőzzük, mézzel, citromlével és fehérborral összeturmixoljuk. Sajttal és szőlővel tálaljuk
1. A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük. 2. Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót. 3. Beledolgozzuk a tojásokat. A krumplipürét tepsibe te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot nagy lyukú reszelőn lereszelni, hozzá adni a tojást, lisztet, jól össze dolgozni, hosszúkásra forrmázni ( mint a núdlit) és forró olajban rövid idő alatt kisütni ( nem sza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hercegnőburgonya sem bonyolult darab, cserébe viszont nagyon látványos fogás. Egyszerűen csak főzd meg a krumplit, mintha pürét készítenél, keverd el tojássárgájával, vajjal és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát meghámozom és kb. 1x1 cm-es kockákra vágom. 2. Forró olajba teszem, és erős tűzön pirítani kezdem. 3. Közben a vöröshagymát nem túl apró kockára vágom, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű