kb. 40 dkg fodrosmetélt tészta, kb. két bögrényi búzadara, kis olaj, só, lekvár
1. A tésztát sós vízben kifőzöm. A darát egy kis olajon megpirítom, majd sózom, felöntöm kb. 1,5 dl vízzel, és morzsásra szárítom.
2. A kifőtt tésztához hozzákeverem.
3. Lekvárral és porcukorral meghintve tálalom.
A tésztát főzzük ki a csomagoláson írtak szerint. A lilahagymát vágjuk finomra és forgassuk egybe az almaecettel, hagyjuk állni, míg a többi alapanyaggal foglalkozunk. A papr...
Elkészítési idő: 30+10 perc Nehézség: Könnyűa tészta lehet maradék is, de ha mégsem akkor, enyhén sós, lobogó forrásban lévő vízben, főzzük ki a csomagoláson lévő utasítás szerint. A csirkemellt alaposan megmosom, papírtörl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű