5 tojás, 5 dkg vagdalt főtt sonka, apróra vágott zöldpetrezselyem, csipet, só, csipet bors, 1 ek tejföl, 1 kk ketchup, 2 kk szobahőmérsékletű vaj, vagy margarin
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom.
2. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval.
3. A masszát habzsákkal visszatöltöm a fél tojásokba.
4. Tetejüket az évszaknak megfelelő díszítőelemmel díszítem.
Egyik kedvenc ételem a majonéz (ritkán használt magyar nevén olajvaj), szinte mindenhez képes vagyok enni belőle. Ugyanakkor nem szeretem azt a fehér, kenőcsös állagú bolti vacakot...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A kemény tojásokat félbevágjuk, a sárgáját kiszedjük, villával összetörjük. 2. A vajkrémmel, finomra vágott petrezselyemzölddel, metélőhagymával és mustárral jól összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy kg sertés vagy csirke máj,, bármely meg felel,, egy kg zsír szalonna, egy kg sertés hus, egy kg hagyma, fűszerek ízlés szerint, só, fehér bors, fahéj, szerbors, kevés majoránna...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom. 2. A szalámit apróra vagdalom. 3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval. 4. A masszát habzsákkal visszat...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz