Tészta és töltelék:
1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási kekszA jegesedés:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Youtube / TipHero
Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.
Youtube / TipHero
Az edény aljára tedd sorba a kekszeketYoutube / TipHero
Aztán kend be a fele vaníliakrémmel.
Youtube / TipHero
Egy másik réteg keksz jön.
Youtube / TipHero
És a többi krém.
Youtube / TipHero
Utolsó réteg keksz a tetejére.
Youtube / TipHero
Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz.
Youtube / TipHero
Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
Youtube / TipHero
És akkor: Jó étvágyat!
Youtube / TipHero
Itt a videó:
Az íze olyan mennyei, hogy minden fog kérni a receptet. Próbálja ki!
Forrás: zseniális trükk
A darált kekszet osszuk háromfelé egy-egy tálba. Minden tálba kimérünk 5-5-5 deka vajat, 5-5-5 deka porcukrot. A csokoládékat külön-külön felolvasztjuk és mindegyik tálba az edd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a tojásokból piskótát verek , ezután adom hozzá a reszelt citromhéjat, a fahéjat, sót és a darált mákot, amit előtte összekevertem 2 evőkanál almás töltelékkel. Az alm...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sütőt előmelegítjük 190-200 fokra, alul-felül sütésre. 2. A hozzávalókat az eper kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként, kisebb adagokban. Fontos: Ne verj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a vajat és a csokoládét tegyük egy tálba és vízgőz fölött olvasszuk meg. 2. Keverjük bele a tojássárgákat és tegyük vissza a vízgőzre. Még 5 percen át kevergessük a gőz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű