Szedjük össze a wc papír gurigákat és tekerjük be alufóliával. Az élesztőt futtassuk fel egy kevés tejben. A lisztből, tojásból, margarinból, 15 dkg cukorból, felfuttatott élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral kihabosítjuk, beleszitáljuk a lisztet és a kakaóport, majd óvatosan...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA hozzávalókat megtisztítjuk, és egy apró lyukú húsdarálóval ledaráljuk. Beleszórjuk a szárított lestyánt és borsikafüvet, valamint a sót, majd jól elkeverjük. Üvegekbe töltjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük és hagyjuk állni kb....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítéséről IDE KATTINTVA TALÁLSZ VIDEÓT! Kikevertem az összetevőket és azonnal pihentetés nélkül (!) kiolajozott felforrósított melegszendvicssütőbe adagoltam a felét, erre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és egy tálba tesszük. A főtt tojást, szalámit, lilahagymát, csemegeuborkát felkockázzuk, és a zsemléhez adjuk a tejföllel. Sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított vöröshagymákat kb 1 cm szélesre karikázzuk, majd a rétegeket szétszedjük. Egy tálba rakjuk, meghintjük sóval és kb fél órát pihentetjük, míg levet enged. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, a tejfölt és a fűszereket jól összekeverjük, ebből lesz a tojásos alap. Vékonyan olajozott sütőpapírra, vagy alufóliára öntjük, forró sütőben megsütjük kb. 10 perc alatt....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított krumplit apróra vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, és krumpli törővel áttörjük. Míg egy picit hűl, lereszeljük a sajtot, kimérjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű