80 dkg liszt, 2 tojássárgája, pici só, 15 dkg cukor, 10 dkg ráma, 1 evőkanál zsír, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 0,5 l tej, 5 dkg élesztő, ha jól bedagasztottuk, akkor letakarva duplájára kelesztjük, 4 cipóra osztom, elnyújtom négyszög alakúra és töltöm. Én 20 dkg mák, 1 vaníliáscukor, 2 dl forralt tej, citrom héj, cukor ízlés szerint.
A pudingot érdemes jóval korábban elkészíteni, mert ki kell hűlnie. A sütőt előmelegítjük. A tojásfehérjét habbá verjük. A tojássárgáját, a cukrot, vaníliás cukrot géppel öss...
Elkészítési idő:A kristálycukrot megpirítjuk, majd a vízzel felengedjük és hagyjuk kihűlni. A porcukrot a tojássárgákkal és a margarinnal habosra keverjük. Összekeverjük a száraz hozzávalókat:...
Elkészítési idő: