1 fej felkockázott káposzta
1 kockára vágott sárgarépa
2 evőkanál darált hagyma
1 evőkanál kristálycukor
fél teáskanál só
csipetnyi bors
0,5 dl tej
1,5 dl majonéz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál citromlé
A káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgozzuk, hogy mindenhova jusson, ezt követően hűtőbe tesszük és hagyjuk egy kicsit állni, majd kínálhatjuk.
A csülköt megtisztítjuk, kicsontozzuk és feldaraboljuk. Kb. 4 l hideg vízbe feltesszük főni a konyhakész, gyorsfagyasztott kocsonyahússal együtt. A keletkezett habot leszedjük r...
Elkészítési idő: 260 perc Nehézség: KözepesKészítsük el a salátaöntetet. A fokhagymát nyomjuk össze, majd egy zárható üvegben keverjük össze a citrom levével, az ecettel, az oregánóval, a mustárral, a sóval és a borssal. Ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet a tejszínnel és a tojás fehérjével aprítógépben pépesítjük. A húspépbe keverjük a felkockázott paprikát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, a sót, borsot és a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Ez durván egy órát vesz igénybe. A jégsalátát felvágjuk, és a többi salátalevéllel együtt egy keverőtálba tesszük. A répát f...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű