A tojás sárgákat a fele cukorral habosra felverjük. Hozzáadjuk a szobahőmérséklet vajat, a csokoládét és tovább keverjük. A maradék cukorral felvert tojásbabbal lazítjuk. A massza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz első három alapanyagból gyúrunk egy vajas tésztát. Figyeljünk, hogy gyorsak legyünk, különben túl lágy lesz a kezünk melegétől a tészta és nem lehet megformázni. Ha kész...
Elkészítési idő: 67 perc Nehézség: KönnyűA tésztához először a tojások fehérjét habbá verjük. A puha margarint / vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és tovább keverjük. Hozzáadjuk a mákot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen elos...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes