40 dkg főtt tészta
20 dkg csiperke gomba
20 dkg sonka
1 fej vöröshagyma
20 dkg reszelt sajt
20 dkg bolognai mártás
2 kávéskánál pizza fűszer
2 dl tejföl vagy joghurt
2 db tojás
bors,só, kakukkfű
A tésztát, a felapritott gombát, felkockázott sonkát, kockára vágott hagymát
összekeverjük. A pizza fűszerrel, kakukkfűvel és a bolognai mártással jól elkeverjük. Hőálló tálba öntjük.
A tejfölhöz vagy joghurthoz hozzáadjuk a 2 db tojást, sózzuk és borsozzuk. Jól összekeverjük.
A szószt ráöntöm a tészta tetejére, és a reszelt sajttal megszórom.
200 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöm.
Keverjük simára a barack-, és narancslevet a tejszínnel, illetve a hidegen keverhető pudingporral, majd adjuk hozzá az előzőleg kockára vágott barackbefőttet. Ízesítsük citromlével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket tetszőlegesen felaprítjuk, és összekeverjük az erdei gyümölcsökkel. Hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, tejet, tejszínt és a szörpöt. Óvatosan összekeverjük, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot meghámozzuk, aztán a zöldpaprikával, uborkával és a hagymával együtt apró kockákra vágjuk. 4 evőkanálnyit félreteszünk a d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű