menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymás avokádókrém


Írta:

Elk. idő: pár perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1db avokádó
fél lilahagyma
citromlé
só, feketebors

Elkészítés:


Az avokádót törd össze villával egy kis tálban, add hozzá az aprított lilahagymát, pár csepp citromlét, csipetnyi sót és őrölt fekete borsot. Jól keverd össze.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: debovszkij
Spenótos quiche mézes paradicsomsalátával
Spenótos quiche mézes paradicsomsalátával

1. Adjuk a liszthez a sót, és morzsoljuk bele a vajat (ha van aprítógép, azzal végezzük, sokkal gyorsabb, könnyebb), és a vízzel gyúrjuk könnyű, lágy, de gyúrható tésztává (ne raga...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Márton
Sült zöldségek
Sült zöldségek

Vágjuk fel csíkokra a zöldséget fűszerezzük meg. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük őket, majd 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt süssük meg.

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Lencsevagdalt
Lencsevagdalt

1. A lencsét sós, borsos, babérleveles vízben megfőztem. 2. A főzőlevével, tojással, a fűszerekkel, szódabikarbónával, fokhagymával, hagymával és a mustárral összeturmixoltam. 3...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Milyen a jó lecsó?
Milyen a jó lecsó?

A paradicsom Mint köztudott, a normális paradicsom az utóbbi évtizedekben ugyanúgy eltűnt Magyarországról, mint a normális lecsókolbász, pedig a vékony héjú, lédús, földben nőtt é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk