1db avokádó
fél lilahagyma
citromlé
só, feketebors
Az avokádót törd össze villával egy kis tálban, add hozzá az aprított lilahagymát, pár csepp citromlét, csipetnyi sót és őrölt fekete borsot. Jól keverd össze.
1. Adjuk a liszthez a sót, és morzsoljuk bele a vajat (ha van aprítógép, azzal végezzük, sokkal gyorsabb, könnyebb), és a vízzel gyúrjuk könnyű, lágy, de gyúrható tésztává (ne raga...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűVágjuk fel csíkokra a zöldséget fűszerezzük meg. Sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük őket, majd 180 fokos sütőben kb 25 perc alatt süssük meg.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Nehéz1. A lencsét sós, borsos, babérleveles vízben megfőztem. 2. A főzőlevével, tojással, a fűszerekkel, szódabikarbónával, fokhagymával, hagymával és a mustárral összeturmixoltam. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsom Mint köztudott, a normális paradicsom az utóbbi évtizedekben ugyanúgy eltűnt Magyarországról, mint a normális lecsókolbász, pedig a vékony héjú, lédús, földben nőtt é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű