500g csirkemell
só, bors
tojás
útifű maghéj
földimogyoró
A csirkemellet vágd szeletekre, majd fűszerezd sóval, borssal. A melleket először mártsd felvert tojásba, majd forgasd útifű maghéj és durvára darált sós, földimogyoró keverékébe. Kókuszolajon süsd aranybarnára mindkét oldalát.
Felkockázzuk a csirkemellet, megszórjuk sóval, borssal, fokhagymaporral. Felaprítjuk a hagymákat is és a petrezselymet. A vöröshagymát kis olívaolajon megdinszteljük, beledobjuk a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűBesózzuk a combokat, és bedörzsöljük egy pici vízzel hígított paradicsompürével és a zúzott fokhagymával. Meglocsoljuk az olívaolajjal és a fűszerekkel egyenletesen beszórjuk. Teps...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá dobom a tetszőlegesen felszeletelt csirkemellet és fehéredésig sütöm… ekkor mehet bele a gomba, a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellel kezdünk, mert hűlnie kell. Ujjnyi szeletekre felvágjuk, és egy tálba téve összekeverjük a mustárral és a grill fűszerrel, majd 10-15 percet így hagyjuk pihenni. E...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű