Zeller/Cékla/Répa/Kellevél
Kókuszzsír/Olivaolaj
Kockázd fel a zöldséget, majd nagyon kicsi olajjal, 180°C-n süsd meg.
Kis vízzel locsolva segítheted a puhulásukat.
Sütés felénél keverd át, hogy mindenhol jól átsüljön!
Elkészítése: A sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkini és a többi hozzávaló mennyiségét attól függően növeljük, illetve csökkentjük, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni. A cukkinit megmossuk és vastagabb karikákra (kb.1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű