.
.
Elkészítés Az ecetet a sóval és a cukorral felforraljuk. Ha a só és a cukor teljesen feloldódott az ecetben, beletesszük a fűszereket: koriandermag, mustármag, chili pehely, tárko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDaraboljuk fel a zöldségeket, majd a sterilizált üvegbe pakoljuk. Alulra kevés a darabolt fokhagymából, majd uborka, paradicsom, répa, paprika, majd újra kevés fokhagyma.majd újra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű