Nincs fotóm rólla de szívesem meg osztanám veletek egy isteni szósz recepjét husikhoz ajálanám.
hozzávalók:
-egy nagy poharas tejföl
-de kis tubus majonéz
-1ek.mustár
-5-6 csemege uborka
- 20dkg gépsonka
-pici só ,bors
A fúszerek és a sonka nélkül is elkészithető.
A sonkát fel kockázom olajban meg sütöm papir törlőn lecsöpögtetem.
Egy tálba bele boritom az össze tört tejfölt,hozzá adom a tubus majonézt.hozzá adjuk az egy evőkanál mustárt és bele reszelem a csemege uborkákat . Én külön tálba szoktam hogy a leve ne kerüljön bele. hozzá teszűk a sonkát és a füszereket és alaposan össze keverjük.Hűtőszekrénybe tesszük ,néhány óráig hadjuk össze érni az ízeket. Aztán tálalhatjuk a húsok mellé.
Próbáljátok ki nagyon finom
A csirke pácolásához az olívaolajat, a sót, a borsot és a zaatar fűszerkeveréket összekeverjük. A húst megmossuk, ha vastagok a filék, műanyagzacskóba téve kiklopfoljuk. Egy műanya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nyers céklát lereszeljük a sárgarépával és a savanykás almával (egy közepes cékla, 2 nagyobb répa, egy alma). Ezt lehet édesen is készíteni egy kis mézzel, dióval, de lehet sülte...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA virslit felkarikáztam, a hagymát vékonyra szeleteltem, a főtt tojásokat kockára és karikára vágtam, majd elkevertem a tejfölt, a majonézzel és a mustárral, sóztam, borsoztam és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk, karikára vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk. A fokhagymát összetörve a tejfölhöz adjuk, a borecettel habosra kavarjuk. Az uborkát kinyomkod...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű