4 szelet kenyér,10 koktél paradicsom (vagy 3-4 sima paradicsom)1 fej lila hagyma,1 uborka,bazsalikom.ecet,só,bors,olíva olaj,
A szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsoljuk durvára, és tegyük egy nagyobb salátás tálba.Adjuk hozzá a zöldségeket és az aprított bazsalikomot. Keverjük össze a hozzávalókat, majd ízesítsük olívaolajjal, sóval, ecettel, és egy kevéske borssal.Tegyük félórára a hűtőbe, majd tálalhatjuk is. Jó étvágyat!
Elkészítése: A káposztát,a sárgarépát, és a hagymát lereszeljük vékonyra. A majonézt és a többi hozzávalókat egy másik edényben összekeverjük, és rá öntjük a salátánkra. Jól össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeld le jó vékonyra a káposztát (torzsáját nem) Reszeld, hozzá a sárgarépát az uborkát sózd meg egy kicsit, Hagyd állni, hogy levet ereszen. Két kanál 10% ecetet önts rá és k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ARC salátát (alma-répa-cékla) egy különleges, de mégis egyszerű saláta, mely nagyon egészséges. Reszeld le vékony csíkokra az almát, répát, céklát (a cékla befogja a kezet...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűMindezeket össze-botmixelem, majd beleteszem az apróra vágott medvehagymát és / vagy más vad levélzöldséget (pl. csalán, podagrafű, tyúkhúr, zamatos turbolya, hagymaszagú kányazsom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű