4 szelet kenyér,10 koktél paradicsom (vagy 3-4 sima paradicsom)1 fej lila hagyma,1 uborka,bazsalikom.ecet,só,bors,olíva olaj,
A szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsoljuk durvára, és tegyük egy nagyobb salátás tálba.Adjuk hozzá a zöldségeket és az aprított bazsalikomot. Keverjük össze a hozzávalókat, majd ízesítsük olívaolajjal, sóval, ecettel, és egy kevéske borssal.Tegyük félórára a hűtőbe, majd tálalhatjuk is. Jó étvágyat!
A majonézt az aprítottkaporral elkeverjük, sózzuk és borsozzuk. Elkeverjük a zúzott fokhagymával, majd hűtőszekrénybe tesszük, amíg a salátát elkészítjük. A kenyeret kis kockára v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felkockázott feta sajtot a hámozott napraforgómaggal olívaolajba áztatom kb. fél órára. Majd a salátára helyezem, hozzáadom a petrezselymet és a tonhalat, összeforgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kg vecsési káposztát kimosunk, falapkán felvagdaljuk, és egy csomó megmosott, karikára vágott hónapos retket és egy csomó fiatal hagymát szeletelünk bele (tegyük bele a megmoso...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA hagymát nagyon apróra vágjuk, ugyanúgy a petrezselyemzöldet is. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, 1 mk cukrot adunk hozzá. A kukorica levét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű