Családireceptkönyv.hu

BECHERER
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/becherer
Családtagok: Avatar Becherer Ferencné Avatar Becherer Anikó
Legújabb receptek
Avatar Kenyér krumplis
Kenyér krumplis

-50-60 dkg lisztet szitálj át, keverj bele 1-1 evőkanál sót és cukrot. -Egy csomag élesztőt v. kb. 15gr rendes élesztőt 1dl langyos tejben futtass fel 1-1 teáskanál liszttel és cu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nagymama pálinkája
Nagymama pálinkája

Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként). Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod. Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zombori mézes krémes
Zombori mézes krémes

1. A lap elkészítéséhez a cukrot lassú tűznél felolvasztjuk, majd a tejet kanalanként hozzáadva simára főzzük. A tűzről levéve, hozzákeverjük a mézet. 2. Egy külön tálban kikava...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sváb kovászos uborka
Sváb kovászos uborka

Végy egy nagy uborkás üveget! Alulra pakolj 1 csokor kaprot. Erre egy sor karikára vágott, jól megmosott, héjas, nyers burgonyát. (Nem tévedés, nem kenyeret!). Én az öreg burg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ALMÁSPITE
ALMÁSPITE

A tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrunk, majd pihentetjük, amíg a tölteléket elkészítjük. Lereszeljük az almát és összekeverjük a cukorral és a fahéjjal. A tepsit kivaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Piedone hagymás babja
Piedone hagymás babja

A kis kockákra vágott szalonna zsírját kiolvasztjuk, és az ujjnyi szeletekre vágott tarja mindkét oldalát megpirítjuk rajta. Sózzuk, borsozzuk, majd kis vizet aláöntve, az elpárolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Piedone hagymás babja
Piedone hagymás babja

A kis kockákra vágott szalonna zsírját kiolvasztjuk, és az ujjnyi szeletekre vágott tarja mindkét oldalát megpirítjuk rajta. Sózzuk, borsozzuk, majd kis vizet aláöntve, az elpárolg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Babos káposzta
Babos káposzta

A káposztát, ha kell, többször váltott hideg vízben átmossuk, hogy ne legyen túl savanyú vagy túl sós. Az olajon üvegesre sütjük az apróra vágott vöröshagymát. Megszórjuk a piros...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BÖLLÉR TOKÁNY
BÖLLÉR TOKÁNY

A zsíron vagy olajon megpirítjuk az apróra vágott szalonnát, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott tarját és az átpréselt fokhagymát. A húst fehéredésig pirítjuk, majd hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Narancslekvár
Narancslekvár

Az alaposan megmosott narancsok héját egy zöldséghámozóval leszedem, ügyelve, hogy véletlenül se maradjon rajta fehér rész. Ugyanígy meghámozok egy citromot is. Egészen vékony kis...

Elkészítési idő: 3 nap
Nehézség: Könnyű
share

Tartalomjegyzék


print

BECHERER receptes könyve


close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk