menu

Családireceptkönyv.hu

Nagymama pálinkája


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 l.pálinka
0,7kg.méz
1cs.szegfűszeg
1cs.egyész fahéj
Nyers vagy sz.gyömbér( valamennyi belefaragva)

Elkészítés:




Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként).
Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod.
Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy idő után mégegyszer le kell szűrni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Banános tej
Banános tej

1. A banánt hámozzuk meg, nyomjuk szét villával és a hideg tej felével turmixoljuk össze. 2. A maradék tejet, a cukrot és a vaníliás cukrot keverjük bele, majd töltsük négy poh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kakaólikör
Kakaólikör

A tojássárgákat kikeverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a kakaót. A tejet a tejszínnek felforraljuk és lehűtjük. Aztán hozzákeverjük a tojásos masszát, végül a rumot. Üvegekbe rakjuk, h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eper-málna smoothie
Eper-málna smoothie

Az epreket megtisztítjuk, feldaraboljuk. Turmixgépben alaposan simára (smooth-ra) turmixoljuk a hozzávalókat. (Amennyiben minden hozzávaló hideg, nem szükséges jeget használni.)...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Chilis eperital
Chilis eperital

A hozzávalókat egy edénybe tesszük, botmixerrel pürésítjük. Pohárba töltjük, friss mentalevéllel díszítve tálaljuk.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk