Családireceptkönyv.hu

Nagymama pálinkája


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 l.pálinka
0,7kg.méz
1cs.szegfűszeg
1cs.egyész fahéj
Nyers vagy sz.gyömbér( valamennyi belefaragva)

Elkészítés:




Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként).
Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod.
Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy idő után mégegyszer le kell szűrni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Tartósító, cukor nélküli valódi gyümölcslé házi rece
Tartósító, cukor nélküli valódi gyümölcslé házi rece

Oláh Sándorné Papinot Éva · Szigetszentmiklós Nagyon jo recept én is mrgfogom csinálni. Egyébként télen én almát .sárgarépát lereszelek mézzel meglocsolom pici citrom lével megl...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Bailey's
Bailey's

A hozzávalókat simára keverjük majd óvatosan hozzáadjuk a tejszínt. Jól behűtjük, és jégkockán kínáljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Strawberry-vodka cocktail
Strawberry-vodka cocktail

A megmosott és megpucolt epret egy zárható üvegbe tesszük, cukrozzuk, öntünk rá vodkát, és egy napra hűtőbe tesszük. A hűtőből kivéve pohárba öntjük, és mentalevéllel díszítjük.

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Laura
Tojáslikőr
Tojáslikőr

Egy (1) tojássárgáját cukorral krémesre keverünk, hozzáadjuk a tejszínt és a többi hozzávalót is. Ízlésesen tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk