1 l.pálinka
0,7kg.méz
1cs.szegfűszeg
1cs.egyész fahéj
Nyers vagy sz.gyömbér( valamennyi belefaragva)
Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként).
Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod.
Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.
Egy idő után mégegyszer le kell szűrni.
1. Hámozd meg a gyömbért, majd egy Microplane reszelőn reszeld le. 2.A lereszelt gyömbér levét egy szűrőn keresztül préseld ki, majd hagyd 10 percig ülepedni. Ha leült az üled...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz a jó a szörpökben, hogy roppant egyszerűen elkészíthetőek. Nincs ez másként a bodzaszörppel sem. Annyi a dolgunk, hogy a frissen szedett virágernyőket amennyire csak lehet, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Az agavé szirup kivételével valamennyi hozzávalót tedd a Vegital készülékbe, töltsd fel vízzel a MAX jelzésig, és indítsd el a ganonatej/száraz programot. 2.Szűrés után keverd b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű