1 l.pálinka
0,7kg.méz
1cs.szegfűszeg
1cs.egyész fahéj
Nyers vagy sz.gyömbér( valamennyi belefaragva)
Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként).
Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod.
Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.
Egy idő után mégegyszer le kell szűrni.
A tejet kimérjük egy edénybe. Folyamatos melegítés és kavargatás mellett hozzáadjuk a nutellát, a vaníliarúd kikapart belsejét és megvárjuk amíg felolvad a tejben a mogyorók...
Elkészítési idő: 5percA gyümölcs héját és magját eltávolítjuk, a gyümölcshúst felkockázzuk. A dinnyekockákat megszórjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd felöntjük a borral, meglocsoljuk a rumm...
Elkészítési idő:Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a nagyobbakat elvágjuk. Cukorral megszórjuk. A konyakot ráöntjük és a tálat letakarva néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük. A szintén behűtöt...
Elkészítési idő: