Családireceptkönyv.hu

Nagymama pálinkája


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 l.pálinka
0,7kg.méz
1cs.szegfűszeg
1cs.egyész fahéj
Nyers vagy sz.gyömbér( valamennyi belefaragva)

Elkészítés:




Ezt egy nagyobb üvegbe teszed és kevergeted(időnként).
Kb.2-3 hét után leszűröd és üvegbe bedugaszolod.
Vírus és baktérium ölő és még ráadásul finom is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy idő után mégegyszer le kell szűrni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Napsugaras karcsúsító koktél
Napsugaras karcsúsító koktél

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Kubu
Kubu

Az almát és a répát megtisztítjuk, feldaraboljuk és külön edényben bő vízben megfőzzük .Ha megfőtt, leturmixoljuk, összeöntjük és hozzákeverjük a többi hozzávalót a borkén kivételé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Egyszerű gyümölcslikőr
Egyszerű gyümölcslikőr

A gyümölcsöt egy zárható edénybe vagy üvegbe tesszük, hozzáadjuk a félbevágott vaníliarudat, rászórjuk a cukrot, majd felöntjük a vodkával. Az edényt lezárjuk, naponta összerázzuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
cékla ital készítése
cékla ital készítése

A finomra reszelt nyers cékla levét gyümölcspréssel, esetleg gyümölcscentrifugával kinyerjük. Natúr állapotban vagy kevés mézzel, citromlével elkeverve elsősorban reggelire fogy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk