egy hőálló üvegtál,
jó sok krumpli,
só, bors,
egy kevés csirke alaplé,
450 gramm tejföl,
½ csésze olvasztott vaj,
½ csésze apróra vágott hagyma,
reszelt sajt.
a megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy jól keveredjen el a krumpli között. Szórjuk meg a reszelt sajttal, majd tegyük a sütőbe.
Addig hagyjuk, míg jól megpirul a sajt is, vagyis kb. 45 percig.
A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A reszelt burgonyát, a tojást, a lisztet egy nagyobb tálban jól összekeverjük. Sóval, borssal, szerecsendióval és res...
Elkészítési idő:A megfőtt pityókát lereszelem, majd egy fej hagymát dinsztelni kezdek de vigyázok rá hogy ne égjen meg. Hozzáadom a reszelt pityókát meg a pirospaprikát és kevergetem vagyis össze...
Elkészítési idő:Párold meg a zöldségeket: a karikára vágott sárgarépát, a kockára vágott édesburgonyát és a rózsáira szedett (vagy mirelit) brokkolit. Ha megfőttek, akkor hagyd kihűlni, addig is k...
Elkészítési idő:A rizst alaposan megmossuk, addig, míg a víz tiszta nem lesz, majd hagyjuk lecsöpögni. A hevített olajon megpirítjuk a rizst és a kukoricát, majd felöntjük 1 l forró vízzel (amibő...
Elkészítési idő: