Családireceptkönyv.hu

LAPOCKA MÁSKÉNT


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


alapanyagok: 8 szelet lapocka
1 db nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
1 db paprika
3 db csemege uborka
1 evőkanál zsír

Francia fűszer

Elkészítés:


ELKÉSZÍTÉS

A hagymát és a paprikát szeletekre vágjuk és megdinszteljük a zsírban. Addig a húsokat alaposan megszórjuk a Francia fűszerrel majd félre tesszük, miután a hagymák megdinsztelődtek beletesszük. Félpuha állapotban az uborkát is hozzá lehet tenni. Eléggé szaftos pecsenyét kapunk ( az uborka egy picit pikánssá teszi).
Köretnek, házi rizibizi.

FORRÓN TÁLALJUK

Elkészítési idő: A hús frissességétől függ (kb. 130- 200 óra)


Jó étvágyat kívánok!


Szigetszentmiklós 2005. Június 13.



Szegedi András
A szakács

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Citromleves
Citromleves

A citromokat meghámozzuk (a héj alatti fehér bundát is gondosan lehántjuk), karikákra vágjuk, a magokat kidobjuk. A vízben a cukor 3/4 részével, a vaníliás cukorral, a fahéjjal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
KÖRTE KRÉMLEVES
KÖRTE KRÉMLEVES

A körtéket alaposan megtisztítjuk, magházukat kivágjuk, héjukat levágjuk. A gyümölcshúst nagyobb darabokra szeljük. Egy fazékban annyi vízzel öntjük fel, hogy épp ellepje. Meghint...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ági
Nyers eperleves
Nyers eperleves

Az epret, a narancslevet, és a banánt összeturmixoljuk. Sózzuk, cukrozzuk, és a fahéj. Adjuk hozzá a növényi tejet, majd jól turmixoljuk össze.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar virslis croissant (klau)
virslis croissant (klau)

összedolgozzuk majd 10 percet állni hagyjuk,lisztezett deszkán kinyújtjuk bevágjuk szeletekre megkenjük pariszósszal bele virsli feltekerjük megszórjuk mozzival majd sütőbe 200fok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk