5 főtt kemény tojás
1 lila hagyma
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál csípős mustár
3 evőkanál majonéz
só, bors
A tojásokat apróra vágjuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát is apróra vágjuk és hozzákeverjük. A tejfölt, a majonézt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük és ráöntjük, jól összekavarjuk. Lehűtjük és pirítóssal, savanyú uborkával tálaljuk.
A spagettit a szokásos módon megfőzzük. A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, majd összekeverjük 1 evőkanál szójaszósszal és 1 csipet borssal. A vöröshagymát kockára vágjuk, a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megtisztítjuk, apró kockákra, vagy cikkekre vágjuk. Megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 l vizet felforralunk a porcukorral, a szegfűszeggel és a fahé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet feltettem egy lábasban, fahéjat,szegfűszeget,citromkarikákat,sót,mézet összefőztem,a darabos fűszereket kivettem,a többféle gyümölcsöt beletettem. Főzőtejszínt 1 puncs pud...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot és a fahéjat kb. 2 dl tejben elkeverjük, majd felöntjük a maradék tejjel és a vízzel. Hozzáadjuk a meggyet, és sűrűn kevergetve felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű