1 doboz krémsajt
2 darab kockasajt
10 dkg feta sajt
1 doboz tejföl
pirosarany
3 gerezd fokhagyma (áttörve)
őrölt bors
bazsalikom
A díszítéshez:
snidling vagy petrezselyem
Elkészítése: Vágd fel 2 cm vastagságú karikákra a póréhagymát és ½ cm karikákra a sárgarépát ,majd együtt párold meg őket lassú tűzön , fedő alatt az olivaolajban .10 perc után ad...
Elkészítési idő:A lisztet a dagasztótálba tesszük, a közepébe egy mélyedést igazítunk. Ide tesszük a meglangyosított víz felét, az élesztőt a cukrot, egy kicsit az ujjunkkal elkeverjük, majd letak...
Elkészítési idő: 1.óraA májat megtisztítjuk és hideg vízbe áztatjuk, majd papírtörlőre szedjük, megszárítjuk. Egy edénybe kevés olajat teszünk, beleszórjuk a fűszereket, majd beletesszük a csirkemájat...
Elkészítési idő:A hideg folyadékot egy kis lábasba öntjük, beletesszük a zabpelyhet és forrástóé számított 2-3 perc alatt puding sűrűségűre főzzük. Hozzákeverjük az édesítőszert. A banánt felkar...
Elkészítési idő: