3drb tojás
250g feta sajt
100g parmezan sajt
100ml tejföl
100ml olaj
200ml joghurt
8 kanál kukorica liszt
6 kanál búza liszt
1drb sütőpor
1kk só
Keverjük össze a nedves hozzávalókat , majd adjuk hozzá a száraz hozzávalókat . A fetát a legvégén keverük csak bele . Előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 percig süssük .
Az élesztőt a cukros tejfölben felfuttatjuk. A lisztet a Rámával elmorzsoljuk, elkeverjük a sóval majd a felfuttatott élesztővel, tojással tejföllel jól összegyúrjuk. Duplájára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű21dkg lisztet összegyúrjuk 10dkg rámával 2,3. evő kanál tejföllel fél élesztő és só Pihentetjük és utána kinyújtjuk és szaggatjuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyér széleit levágjuk, majd egy sodrófával kinyújtjuk. Tegyünk rá egy szelet sajtot, majd tekerjük fel. Tekerjünk rá egy szelet bacont és fogpiszkálóval rögzítsük. Vajaz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztből, tojásból, margarinból egy középkemény sós linzertésztát készítünk. Félretesszük pihentetni, amig elkészül a töltelék. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a kétfé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű