3drb tojás
250g feta sajt
100g parmezan sajt
100ml tejföl
100ml olaj
200ml joghurt
8 kanál kukorica liszt
6 kanál búza liszt
1drb sütőpor
1kk só
Keverjük össze a nedves hozzávalókat , majd adjuk hozzá a száraz hozzávalókat . A fetát a legvégén keverük csak bele . Előmelegített sütőben 180 fokon kb 30 percig süssük .
1. A lisztet elkevertem a sütőporral, gyúródeszkára szitáltam, majd hozzáadtam a sót. 2. Elmorzsoltam benne a margarint, majd a vízzel elkevert ecettel együtt egynemű tésztává á...
Elkészítési idő:Összegyúrjuk a tésztát, majd apró (kb. 2 cm átmérőjű) gombócokká formázzuk. A golyókat betesszük az ostyasütőbe (egyszerre 4-et 5-öt) és megvárjuk míg megsül.
Elkészítési idő:A kelt tésztához a tejet a cukorral és az élesztővel felfuttatjuk, majd belekeverjük a lisztes-olajos-sós keverékbe. Jól összegyúrjuk, majd hagyjuk a duplájára kelni. Két részre o...
Elkészítési idő: 1 óraA lisztet, a sót összemorzsolom a rámával, a tejfölben feloldom a szalagórát és a tojás sárgájával, a sajt 2/3-val együtt nem túl kemény, de jól nyújtható tésztát gyúrok. Ha kemén...
Elkészítési idő: