60 dkg liszt
- 4 dl tej
- 3 dkg élesztő
- 5 dkg vaj
- 2 ek cukor
- 1 ek só
Dagasztjuk, duplájára kelesztjük, 4- vagy öt egyenlő részre vágjuk. Gömbölyítjük és pihenni hagyjuk pár percig, majd formázzuk, bevágjuk, kb 1 órát tepsin kelesztjük.
220 fokon sütjük.
1. Készítsd el a tésztát: Egy tálban keverd össze a lisztet a sóval. Fokozatosan add hozzá a meleg vizet, és gyúrd össze, amíg sima és rugalmas tésztát nem kapsz. Hagyd pihenni 30...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zúzott fokhagymát pici olajon pirítsd meg, majd szórd hozzá a lisztet, és készíts világos rántást. A spenótot főzd meg sós vízben, majd szedd ki, és turmixold össze. Tedd a rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű