menu

Családireceptkönyv.hu

Csokikrémes diós tekercs PALEO


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Piskóta lap: 5 tojás
8 ek.darált dió
5 ek xilit
1/2kk szódabikarbóna
1ek cukormentes kakaó
1 ek tápióka keményítő
Krém:
1 cocomas 200ml ( kókusz tejszín )
3 ek xilit vagy egyéb édesítő
1 cs. Smeta fix
1/2 olvasztott csoki

Elkészítés:


- A cocomaszt, smeta fixet,xilitet - kemény krémmé mixereztem majd hozzá adtam az olvasztott csokit.

Trükkök, tippek, praktikák:


A piskótát sütöpapírral bélelt tepsiben sütöttem:-)

Csokikrémes diós tekercs PALEO

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Almás pite vanília pudinggal
Almás pite vanília pudinggal

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, a többi hozzávalót is hozzáadjuk és meggyúrjuk a tésztát. Ha túl kemény, adjunk hozzá még egy kevés tejfölt, de vigyázzunk, ne lágyuljon el. M...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rumos kókuszos szelet
Rumos kókuszos szelet

Elkészítése: A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és egy sütőformában elsimítjuk. 160 fokos sütőbe tesszük 4-6 percre. Figyeljünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Detty
Rétestészta készítése
Rétestészta készítése

Rétes tészta készítése A disznó zsírt,olajat,ectet,sót összekeverjük a forró vízzel és hozzáajuk a lisztet ,tojást és jól kidolgozzuk a tésztát , letakarva 1 órát pihentetjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Rezgős túrós /öt perces túrós
Avatar Erika Kedvelnék
Rezgős túrós /öt perces túrós

1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. 2. A nedves hozzávalókat csomómentesre elkeverjük (tojásfehérje nélkül), hozzáadjuk a cukorral, sütőporral összekevert lisztet, a tojásfehérjé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk