70g túró 3 tojás 50 g xilit 60 g olv.kókuszolaj 1 citrom reszelt héja 0.5 dl tej 20 g élesztő 10 g méz 90 g NoCarb rostmix Szóráshoz: 20g olv.kókuszolaj 50g darált dió 40 g xilit Sodóhoz:(én nagyon sokat teszek rá) 6 dl tej 3 tojás sárgája 1 e.k folyékony édesítő 1 vaníliarúd 1 k.k. konjak liszt
Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ
A tejet a mézzel összemelegìtjük és az élesztőt belemorzsoljuk. Langyos helyen felfuttatjuk. A többi hozzávalót - a nedvesekkel kezdve- összekeverjük,majd az élesztős tejjel összegyúrjuk. Kb 20 percig hagyjuk langyos helyen pihenni. A diót összekeverjük a xilittel. A kókuszzsírt megolvasztjuk. Kb 15x15-ös tetsit kókuszzsírral kikenünk. A tésztából diónyi darabokat teszünk szellősen egymás mellé a tepsibe. Nem kell pontos geometriai alakzatokat formálni... Megkenjük az olvasztott kókuszzsírral és megszórjuk a dióval. Ha maradt ki még tészta,a tetejére pakoljuk és ugyanúgy kenjük,szórjuk. 170 fokos sütőben kb 40 percig sütjük.
odóhoz a tejet elkeverjük a tojássárgájával,édesítővel,vanília kikapart magjaival és kis lángon,kevergetve felmelegítjük míg elkezd sűrűsödni. (Khmmm...ennyi tejjel nemigen látványos) Hozzáadjük a konjak lisztet,tovàbb kevergetve néhány percig még forráspont alatt tartjuk . A galuskákat külön szedve,vaníliasodóval nyakon öntve tálaljuk
20 g élesztőből, 2 kanál lisztből, csipetnyi cukorból és 4 kanál langyos vízből kovászt készítünk. Ha a kovász megkelt, széles tálban összedolgozzuk 1 kg előzőleg meleg helyen ta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, majd a nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Félretesszük, majd egy másik tálban kikeverjük a tészta többi alkotóelemét. Közben a nádcukrot és a tojásokat fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű