500 gtejföl
2 csészeporcukor (ízlés szerint lehett kevesebb/több)
3 ev. kanálzselatinpor
50 geper
pár szem szőlő
2 dbkiwi
1 darabnarancs
2 darabbanán
1 csomagvajas keksz
Egy nagyobb tálat előkészítünk, és háztartási fóliával kibéleljük.
Egy másik tálban a hozzávalókat elkeverjük: a zselatint a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, a kekszet kézzel apróra törjük, a gyümölcsöket megtisztítjuk, megpucoljuk, és kisebb darabokra vágjuk.
Az egész masszát a fóliával kibélelt tálba öntjük, és szépen elsimítjuk. Lényegében a torta elkészült, már csak hűtőbe kell rakni, hogy megdermedjen. Miután megdermedt, kivesszük a hűtőből és a fólia segítségével pedig a tálból.
Éles késsel felszeleteljük, és már tálalhatjuk is. A torta nemcsak gyorsan készül el, hanem a tányérról is rendkívül gyorsan eltűnik.
A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba téve kikeverjük. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell!), magas falú tepsibe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű200 fokra előmelegített sütőben 10_15 perc alatt
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz anyagokat összemorzsoljuk, majd gyorsan összedolgozzuk. Az így elkészült tésztát szétoszthatjuk, vagy csak egyszerűen tépünk belőle egy darabot, és rúddá sodorjuk. Egyforma hos...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz aszalt gyümölcsöket egy tálba rakjuk és felöntjük őket forró vízzel, hogy kissé megpuhuljanak. Az olajos magokat és a kókuszchipset egy forró, száraz serpenyőbe szórjuk és rázog...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű