150 gramm soja joghurt
20 gramm mandulaliszt
50 gramm kecskesajtkrém
30 gramm eririt
vanilia aroma
1 evőkanál kakaópor
1db tojás
A tojást habosra verjük, majd hozzáadjuk a joghurtot és a sajtkrémet. Elkeverjük, majd jönnek bele a száraz hozzávalók. Formába töltjük, de egy kis adagot hagyunk. Ebbe keverjük a kakaóport. Csokis részéből 1 kanálnyit rakunkk a tetejére. 165 fokon légkeverésen 20 percig sütjük.
A tojássárgáját kihabosítjuk az édesítővel, hozzákeverjük a vajat, a barnarizs-lisztet, a citromhéjat és a vaníliát, majd a tojásfehérjével lazítjuk a tésztát. Megfelezzük, az egyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókusztejet melegítsd fel egy lábasban, majd kapcsold le a tűzhelyet, és tedd bele a darabokra tört csokoládét, és hagyd szétolvadni pár perc alatt. Időnként keverd meg, a végén...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához a liszthez keverjük a cukrot, a sót és a kakaóport, majd elmorzsoljuk benne a vajat. Ha már teljesen morzsalékos, a tojással és a vanília aromával összeállítjuk a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásfehérjét felverjük a csipet sóval, közben hozzáadjuk a porcukrot, és teljesen keményre verjük. 2. A tejhez hozzáadjuk a vanilia cuktor, felforraljuk, majd a tojáshabból...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz