175g liszt
só
1 tojás
100g margarin
1 kiskanál édesítő
0,5 dl tej
5g élesztő
lekvár
dió
Az édesítőt meleg tejbe tesszük az élesztővel, és pihenni hagyjuk. Összegyúrjuk a liszttel, sóval, tojással, margarinnal. Néhány percig pihentetjük. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. Félbevesszük a tésztát és egyet kisodrunk. Beletesszük a tepsibe, megkenjük lekvárral. Megszórjuk dióval. A másik fél tésztát is kisodorjuk és rátesszük a dióra. Villával megszurkáljuk és kb. 25 percig sütjük.
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszegyúrni. Reszelt almával megtölteni, 180 fokon sütni kb 30 percig.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://ketkes.com/dednagymama-vankoscsucske-receptje-erdemes-otthon-elkesziteni/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Először a krémet készítem el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverem a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzöm. Ha ki...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű