16 szelet sonka, 20dkg natúr sajtkrém, 10dkg puha vaj/ráma, 2 evőkanál majonéz,2 teáskanál mustár, 2 teáskanál torma,, só, bors. Szerintem így tökéletes, lehet az arányokon változtatni.
1.A hozzávalókat jól összekeverjük. :D
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, meghántjuk, apróra vágjuk. A húst apróra vágjuk. Az almát és a retket apró kockákra vágjuk. Az almakockákat elkeverjük a citromlével. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát és az uborkát megpucolom, apró darabokra vágom, és egy nagy tálba helyezem. Hozzáadom a felkockázott feta sajtot. Megpucolom a fokhagymát, a vöröshagymát és a húst is kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű