16 szelet sonka, 20dkg natúr sajtkrém, 10dkg puha vaj/ráma, 2 evőkanál majonéz,2 teáskanál mustár, 2 teáskanál torma,, só, bors. Szerintem így tökéletes, lehet az arányokon változtatni.
A koktélparadicsomokat mossuk meg, vágjuk félbe, tegyük őket egy tálba. A lilahagymát hámozzuk meg, felezzük el, majd vágjuk vékony szeletekre, adjuk a paradicsomhoz. Az olívaol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hámozatlan krumplit enyhén sós vízbe tegyük fel főzni (olyan krumplit válaszunk, ami nem fő szét). Kb. 30 perc alatt elkészül, utána csorgassunk rá hideg vizet pár percig, hogy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó, le is vehetjük a tűzről az edényt, majd egy sűrű szitán (tiszta k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA koktél paradicsomokat megmossuk és a nagyobbakat ketté vágjuk, míg a kisebb szemeket hagyhatjuk egyben is. Megszórjuk sóval és az oreganóval. Egy nagy tálba helyezzük és hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű