A hozzávaló mennyiségek teljes mértékben attól függnek, hogy hány személyre és mekkora adagot akarunk készíteni. Mindenképpen szükségünk lesz darált húsra, bambuszlapra, baconre, sajtra, vöröshagymára.
A bacon szeleteket fektessük a bambuszlapra, majd kenjünk rájuk előre, ízlés szerint fűszerezett darálthúst, ezután vágjunk mindenikre egy-egy szelet sajtot. Ez utóbbi legjobb, ha füstölt, hiszen így lesz zamatosabb az ételünk.
Tekerjük fel, majd süssük 180 fokon, körülbelül egy fél órát. Ha elkészült, forgassuk meg a tekercseket apróra vágott, olívaolajon pirított vöröshagymában. Ízlés szerint tálalhatjuk fokhagyma vagy csípőspaprika szósszal.
A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA garnélát tisztítsuk meg, és egy tálban vízzel felöntve tegyük félre. Karikázzuk fel a kolbászt, tisztítsuk, aprítsuk a hagymákat. A csirkemellet mossuk meg, és kockázzuk fel, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA SPAGETTIT vízben megfőzzük, leszűrjük. Hosszú, vékony szeletekre vágjuk a HÚST, és a ZÖLDSÉGEKET: a káposztát, hagymát, répát, szójababcsírát. Forrósítsuk fel a wokot, töltsünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg burgonyát meghámozunk, megmossuk, karikára vágjuk, és sós vízben félpuhára főzünk. Közben 3 dkg apróra vágott füstölt szalonna zsírján megpirítunk egy középnagyságú, kockára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű