250 gr liszt
1 tk szóódabikarbóna
1 tk só
500 gr mogyoróvaj: mogyoró, olaj, cukor, só
360 gr cukor
250 gr vaj
30 gr méz
120 gr tojás (70f-50s)
1 evk. van.cukor
tejcsoki csepp
pici golyókat gyúrunk belőle és lelapítjuk őket.
175°C-on 10 perc??
1. A kakaós kekszet morzsásra daráljuk. 2. Összekeverjük a kiolvasztott gesztenyemasszával és a felkockázott hideg vajjal. 3. Belesimítjuk egy 22-23 cm-es tortaforma aljába...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá verjük egy csipet sóval és a szódabikarbónával, a sárgákat pedig krémesre keverjük a citromlével és a kókuszolajjal. A két...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet apróra tördeljük, a vajat felolvasszuk és belekeverünk két evőkanál cukrot és ráöntjük. A kekszet belenyomkodjuk egy kivajazott sütőformába (érdemes olyat használni amely...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű