40 g aszalt sárgabarack
50 g aprószemű zabpehely
10 g kókuszreszelék (plusz kb. ugyanennyi a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint (kb 10 g)
kb. 2 ek tejszín, tej
A hozzávalókat aprítógépben összekeverjük, vízes kézzel golyókat formázunk, kókuszreszelékbe forgatjuk. Ízlés szerint mehet bele vanília/narancs aroma.
Összedolgozzuk a tésztát és még pihen megcsináljuk a tölteléket. A tészta felét egy lapnak kinyújtjuk és zsírozott lisztezett tepsibe tesszük. Rátöltjük a mákos masszát, elegy...
Elkészítési idő:Először a tölteléket készítem el,mivel annak hűlnie kell. A pudingot a cukorral,tejjel lassú tűzön,folyamatos kevergetés mellet sűrűre főzöm,majd hagyom kihűlni. Ezek után készítem...
Elkészítési idő:1,5 csomag zselatint 1,5 dl vízben elkeverünk, hagyjuk duzzadni. Ha megduzzadt, akkor lassú tűzön felmelegítjük, forralni nem szabad. Hagyjuk hűlni. Egy 24 cm-es kapcsos tortaform...
Elkészítési idő:A gesztenyemasszát villával összetörtem, édesítettem, majd elkevertem az aprítógépben “morzsásított” keksszel. Hozzáadtam a kakaóport, a narancslevet és a lekvárt. Negyed órára áll...
Elkészítési idő: