40 g aszalt sárgabarack
50 g aprószemű zabpehely
10 g kókuszreszelék (plusz kb. ugyanennyi a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint (kb 10 g)
kb. 2 ek tejszín, tej
A hozzávalókat aprítógépben összekeverjük, vízes kézzel golyókat formázunk, kókuszreszelékbe forgatjuk. Ízlés szerint mehet bele vanília/narancs aroma.
Mindent összegyúrunk, apró kifliket formázunk belőle. Forró sütőben gyorsan megsülnek. Még forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Elkészítési idő:Sütőpor nem kell bele!! Ennek ellenére nem lesz kemény, mégis megtartja a nyomdázott mintáját. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd éjszakára folpackba csomagolva hűtőben pihentetjük...
Elkészítési idő:Így készül a „hüti”: A háztartási kekszet ledaráljuk, vagy egy lezárt zacsiba tesszük, majd sodrófával jól összetörjük. A kekszhez adjuk a porcukrot és kakaóport, majd erre öntjü...
Elkészítési idő:A porcukrot a vajjal és a tojássárgájával habosra keverjük, hozzáadjuk a mézet és alaposan elkeverjük. Egy külön tálba összekeverjük a lisztet s szódabikarbónát, a sót és az őrölt...
Elkészítési idő: