40 g aszalt sárgabarack
50 g aprószemű zabpehely
10 g kókuszreszelék (plusz kb. ugyanennyi a forgatáshoz)
édesítő ízlés szerint (kb 10 g)
kb. 2 ek tejszín, tej
A hozzávalókat aprítógépben összekeverjük, vízes kézzel golyókat formázunk, kókuszreszelékbe forgatjuk. Ízlés szerint mehet bele vanília/narancs aroma.
http://fittkonyha.info/barackos-kokuszgolyo/
A diót a xilittel együtt megdarálom ( azért szoktam mostanában együtt darálni őket, mert így könnyebb, a dió kevésbé fog összeállni, kicsit könnyebben tud dolgozni az aprító). A kó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A porcukrot, a lisztet, a diót, a fahéjat összekeverjük egy tálban, majd a vajat elmorzsoljuk benne és rugalmas tésztát gyúrunk belőle. 2. Lisztezett deszkán fél c...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA kekszes alaphoz törjük össze a zabpelyhes kekszet, és keverjük el a kaakóporral illetve az olvasztott Ramaval. Nyomkodjuk a tortaformánk aljába. és tegyük félre hűlni. A túrós...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet és a porcukrot gyúródeszkára szitáltam, hozzádaraboltam és elmorzsoltam benne a vajat. Hozzáadtam a tojássárgáját is, és gyors mozdulatokkal egynemű tésztává...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű