3 bögre liszt,1 teáskanál szódabikarbóna,1 teáskanál só,3 és fél bögre tej.
Dagasztani,formázni és kisütni.
Kefírrel,vagy joghurttal is lehet.
A zsemlék belsejét kivájom, a hozzávalókkal a belsejét összekeverem, és a zsemlékbe töltöm. Forró sütőben összesütöm.
Elkészítési idő: 45 percA hagymát megtisztítjuk és vastag karikákra vágjuk. A lisztet, a sütőport a tojással összedolgozzuk, felöntjük a vízzel és csomómentesre kavarjuk. Mikor elkészült, fél órára hűtőbe...
Elkészítési idő: 10 percA májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet ap...
Elkészítési idő: 45 percA gombát elkészítjük mint a gombapörköltet. Ledarájuk, utólag adunk még hozzá sót, borsot, curryt, fokhagymát. 3 tojást, lenmagot és utifűmaghéjat adunk hozzá. 200 fokon legalább...
Elkészítési idő: 1,5 óra