25 dkg margarin
25 dkg porcukor
5 dl tej
15 dkg étcsokis tortabevonó
2 csomag tejszín ízű pudingpor
2 evőkanál cappuccino por
A krémhez 5 dl tejben megfőzzük a pudingport. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, kikeverjük, végül hozzá keverjük a cappucino port.
1 A meggybefőtt levét leszűrjük. A levet kiegészítjük annyi vízzel, hogy 1 litert adjon ki. 700 ml meggybefőtt leve, 300 ml víz 2 Feltesszük főni a meggylevet a cukorral. 140...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a sűrített tejet egy jól záródó befőttes üvegbe nyomjuk a tubusból, majd a tetejét rácsavarjuk. Egy fazékba, hideg vízbe állítjuk úgy, hogy az üveg pereméig érjen a víz. La...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesAz átszitált lisztet a porcukorral, vajjal, tojással és a tejben áztatott szalalkálival összegyúrjuk. (Ne rakjunk hozzá több tejet, mert a végére szépen összeáll a tészta.) A kido...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz