Családireceptkönyv.hu

Gintner
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/gintner
Családtagok: Avatar Gintner Andrea
Legújabb receptek
Avatar BACONBE CSAVART CSIRKEMÁJ
BACONBE CSAVART CSIRKEMÁJ

Tisztítsd meg a csirkemájat. Vágd le róla a szívet ha azzal együtt van, az inas-eres részeket, és vágd ketté olyan darabokra, amik természetesen adják magukat a csirkemájból. Te...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar KÓKUSZTEKERCS - SÜTÉS NÉLKÜL
KÓKUSZTEKERCS - SÜTÉS NÉLKÜL

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk - 2 tekercs lesz. Zsírpapíron vagy szilikonlapon a maradék kókuszreszelékkel kinyújtjuk - alul felül szórjuk - 3-5 mm vas...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hagyományos édes fánk
Hagyományos édes fánk

1.Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben 1 ek cukorral. 2.A liszthez adjuk a sót, a maradék cukrot, a vaníliás cukrot, a felfutott élesztőt, a szobahőmérsékletű margarint és...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Közepes
share
Avatar Retró strandos lángos
Retró strandos lángos

Kezdjük a fokhagyma szósszal, mert annak állni kell. A fokhagymát lereszeljük, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. Ráöntjük az olajat és a vizet, összekeverjük, állni hagyjuk. Az éles...

Elkészítési idő: 50
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lasagne
Lasagne

Mártás: 1. A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzá adjuk az összezúzott fokhagymát. A lereszelt sárgarépát hozzáadjuk, majd egy pici vízzel felöntve fedő alatt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Sárgaborsó főzelék
Sárgaborsó főzelék

A sárgaborsót többször átmossuk, majd feltesszük főni kétszer annyi vízbe a babérlevelekkel, a zsírral és a fűszerekkel. Addig főzzük, amíg puha nem lesz. Kb. egy óra alatt elkészü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hamis tiramisu
Hamis tiramisu

Megfőzzük a feketekávét, és összekeverjük a rummal és a tejjel. Ebben forgatjuk meg egy pillanatra a babapiskótákat. A tészta minőségétől függ, meddig kell áztatni. (Én épphogy csa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Retró strandos lángos
Retró strandos lángos

Kezdjük a fokhagyma szósszal, mert annak állni kell. A fokhagymát lereszeljük, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. Ráöntjük az olajat és a vizet, összekeverjük, állni hagyjuk. Az éles...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share

Tartalomjegyzék


print

Gintner receptes könyve


Egyéb ételek

Főzelékek

Sütemények, édességek

Tésztafélék

Desszertek
Desszertek
1 db recept
Egyéb ételek
Egyéb ételek
1 db recept
Főzelékek
Főzelékek
1 db recept
Kelt tészták
Kelt tészták
1 db recept
Sütemények, édességek
Sütemények, édességek
2 db recept
Tésztafélék
Tésztafélék
2 db recept
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk