3 db banán
10 dkg GM zabpehely
5 dkg mandulaforgács
5 dkg aszalt áfonya
4 g sütőpor
3 ek nádcukor
5 ek. kukoricaliszt
A banánt villával összetörjük, majd a többi hozzávalóval alaposan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe 2 kanál segítségével kupacokat halmozunk, majd ellapítjuk. Közepes lángon, 15-20 perc alatt megsütjük.
A langyos, cukros tejbe morzsolt élesztőt megáztatjuk, hozzáadjuk a szitált liszthez, amelyet a margarinnal, a tojások sárgájával, és a citromhéjjal összegyúrunk. Négy cipót készít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent jól össze keverünk egy keveset féltre teszünk a többit a kikent morzsával megszórt kuglóf formába öntünk - majd a félre tett masszába kevés kakaóport keverünk - a f...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes1. Az almát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk majd fahéjjal, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ha sok levet enged, nyomkodjuk ki. 2. A tehéntúrót szintén áttörjük,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk a cukorral és a csipet sóval, majd hozzákeverjük (én turmixgéppel csináltam!) kisebb adagokban a lisztet, végül egyenként a tojásokat. Ezután az olajat felheví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű