http://taplalekallergiamagazin.hu/91-gluten/374-a-legfinomabb-glutenmentes-zsemle-amit-eddig-ettunk
Az élesztőt 1 dl langyos tejben egy teáskanál cukorral simára keverjük és felfuttatjuk. Közben 20 dkg margarint 10 dkg liszttel összemorzsolunk. A tésztát téglalap alakúra form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összekeverjük,a kizsírozott formába öntjük. 180 fokon kb. 50 percig sütöm. Miután úgy érzem, megsült, kiveszem az őzgerinc-formából és kb 15 percig sütöm a rácson, mert...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. 2. Egy nagyobb tálban keverjük el az útifű maghéjat és a vizet. Várjunk 5 percet, hogy legyen ideje a maghéjnak minél több vizet felvenni. Amíg...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KözepesA tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk annyira hogy kellemes meleg legyen, de ne forró. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mélyedé...
Elkészítési idő: 3 ó Nehézség: Közepes