http://taplalekallergiamagazin.hu/91-gluten/374-a-legfinomabb-glutenmentes-zsemle-amit-eddig-ettunk
Két külön tálkában összekeverjük a száraz és a nedves hozzávalókat, majd a nedves hozzávalókat a szárazakhoz öntjük és csomómentesen elkeverjük. A sütéshez előkészített formát vék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket kidagasztottam,enyhén lágy volt a tészta,de nem vészes,lisztezett szilikonlapra borítottam görgettem erre-arra így mindenhol lisztes lett,ekkor tudtam formázni,addig ragadt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA héjában főtt, még forrón meghámozott burgonyát áttörjük. Hozzáadjuk a lisztet és a majonézt. Mivel nem használunk tojást, kicsit bűvészkednünk kell a liszt és a majonéz mennyiség...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉlesztőt futtatni. Liszt,só, vaj dagasztani. Olajos tál,tészta,fólia.1 óra kelesztés. Átgyúrni, 12 fele osztani,gömbölyíteni. Pihi 10 perc.Formázni. Lekenni vízzel. Tepsi, papí...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz